Veluwse Boys laat punten bij De Paasberg

Veluwse Boys had in de eerste twintig minuten het beste van het spel. Er ontstonden ook mogelijkheden om de score te openen, maar er werd te slordig mee omgesprongen. Daarna werd De Paasberg dreigender zonder tot kansen te komen. De rust brak aan met een 0-0 stand.

Vanaf de aftrap in de tweede helft schoot Sven Sluis een diepe bal bij het wegwerken tegen een medespeler en via diens lichaam caramboleerde de bal naar een tegenstander, die de 1-0 binnen schoot. De Paasberg troefde Veluwse Boys af op strijdlust en toonde zich sterker in de duels. Dat leidde in de 70e minuut tot de 2-0. Veluwse Boys kwam in de 75e minuut nog terug op 2-1. Wilgert Kok kopte op een vrije trap van Reinier Kok raak. Bijna viel drie minuten later nog de gelijkmaker, maar de kopbal van Jordi Doppenberg vloog rakelings voorlangs. Meer zat er voor Veluwse Boys, dat daarmee zijn eerste nederlaag incasseerde, niet in.

Bron: barneveldsekrant.nl