Veluwse Boys 1 start met gelijkspel

Veluwse Boys startte de eerste competitiewedstrijd , tegen het gedegradeerde , EFC’58 uit Ermelo.
De ploeg van Hans Nijhuis opende sterk in de eerste helft , en drukte de ploeg uit Ermelo , terug in de verdediging.
De openingstreffer viel in de 16e minuut , Wesley Doppenberg reageerde attent op een steekpass vanuit het middenveld , waarna hij koelbloedig de 1-0 voorsprong binnen schoot.
Veluwse Boys probeerde in deze fase door te drukken , maar had pech , dat zowel Wilgert Kok en Jordy Doppenberg de paal raakten.
In de 32e minuut kwam EFC’58 , tegen de verhouding in , op gelijke hoogte. Na balverlies op het middenveld strafte EFC een misverstand in de verdediging af : 1 – 1. Dit was uiteindelijk ook de stand na 45 minuten.
Na de thee , begon Veluwse Boys , wat slordig te spelen. EFC’58 werd sterker , en kreeg een aantal goede kansen.
Hierna kwamen de Boys weer wat beter in hun spel , en kregen een aantal kansen op de voorsprong.
Vlak voor tijd had Thom v Doesburg Veluwse Boys de overwinning kunnen bezorgen , maar hij trof helaas de paal.
Trainer Hans Nijhuis was na afloop tevreden met het spel van vandaag , maar zag dit gelijkspel toch als 2 verliespunten in plaats van 1 winstpunt.
Zaterdag 7 oktober speelt Veluwse Boys opnieuw een thuiswedstrijd , tegenstander deze middag is DVV uit Duiven.