Chinees restaurant Camposing winnaar sponsorloterij 2017

Zaterdag is de winnaar van de sponsorloterij 2017 bekend geworden!

Uit de ruim 70 deelnemende loten bleven uiteindelijk Jasper de Wilde met zijn bedrijf Infinance en Chung Man met restaurant Camposing over. Trouwe supporter en hoofdsponsor van de Veluwse Boys Willy Kok  trok de laatste envelop uit de stapel en maakte zo bekend dat restaurant Camposing in het seizoen 2017-2018 op het shirt van ons 1e elftal zal schitteren!

Camposing is al jaren sponsor en vanaf het begin trouwe deelnemer van de sponsorloterij. Het restaurant is een heus begrip in Garderen en omstreken en vooral in het weekend komen alle mannen, die natuurlijk ook een keer willen koken voor het gezin, daar onder het genot van een biertje wachten op een heerlijke chinese maaltijd.

Veluwse Boys feliciteert Chung, en bedankt alle deelnemers voor hun deelname en daarmee steun aan onze mooie club. Tot volgend jaar!

 

 

 

 

 

 

Overige deelnemers aan de sponsorloterij dit jaar:

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com