Veluwse Boys JO19 Kampioen

In de thuiswedstrijd tegen VVOG JO19-3 werd de ploeg van trainer Wilgert Kok assistent trainer Steven Pott en leider Stefan Zevenbergen in een geweldige wedstrijd zeer verdient kampioen.

De tomeloze inzet van de boys wierp al vrij snel vruchten af. Binnen afzienbare tijd was het 1-0, Niek Vaarkamp maakte de eerst zeer knappe goal. Uit een corner krulde hij de bal het doel in. Kaan Bronkhorst stond garant voor de 20 , Thom Doesburg maakte knap de 3-0. Hiermee gingen de boys de rust in.

Na de rust scoorde de hardwerkende tegenstander 3-1 maar echt spannend werd het niet meer, Pascal Smit scoorde de 4-1 en de 5-1 werd gescoord door Maarten Pouw.

Na het eindsignaal was het feestgedruis niet van de lucht met als hoogtepunt natuurlijk een ereronde door het dorp op de platte kar.

Namens de Veluwse Boys Van Harte Gefeliciteerd JO19!