Veluwse Boys van 0-3 naar 4-3 tegen Prins Bernhard

Veluwse Boys kende in de derby tegen Prins Bernhard een slechte start. Na een goed halfuur spelen stond Prins Bernhard met 0-3 voor. In de 14e minuut mocht Michel Bronkhorst op een lange bal naar voren vrij op doelman Gerwin de Ruiter afgaan en dat betekende 0-1. Tien minuten later mocht Veluwse Boys een hoekschop nemen. Die werd afgeslagen en vanuit de omschakeling schoot Michel Bronkhorst opnieuw raak; 0-2. Nadat Wesley Pott in de 31e minuut vrij voor keeper Drees Peter van de Broek had over gelobd, voltooide twee minuten later aan de andere kant Michel Bronkhorst zijn hattrick; 0-3. In de slotfase van de eerste helft wist Veluwse Boys zich te herpakken. In de 38e minuut leverde een actie van Cees Pol een strafschop op, die door Gert René Kok werd benut; 1-3. Op slag van rust werd een door Robin van Middendorp, Wilgert Kok en Wesley Pott goed opgezette aanval door Cees Pol afgerond met de aansluitingstreffer; 2-3.
Veluwse Boys was de tweede helft wel sterker, maar liet kansen liggen. In de 75e minuut werd bij Prins Bernhard Freek de Ruiter met tweemaal geel naar de kant gestuurd. In de 82e minuut profiteerde Cees Pol van de man meer situatie en scoorde de gelijkmaker; 3-3. Drie minuten later werden ook Hans Olthof (rood) en Kevin Jansen (tweemaal geel) weggestuurd en stond Prins Bernhard met acht man. Veluwse Boys creëerde kans op kans, maar pas in de 93e minuut scoorde Wilgert Kok uit een afgeslagen hoekschop de winnende treffer; 4-3.