Veluwse Boys pas na de rust op toeren tegen IJsselstreek

Veluwse Boys speelde een slechte eerste helft en sloot die met een 0-1 achterstand af. In de 13e minuut leidde balverlies tot een vrije trap voor de bezoekers. Fabian Cruise schoot de bal achter keeper Danny van de Slik. Veluwse Boys liep achter de feiten aan en had in de 24e minuut geluk, dat IJsselstreek de score niet verhoogde. Danny van de Slik hield met een goede redding Fabian Cruise van een tweede treffer af.

Na de hervatting kwam Veluwse Boys sterk terug. Al in de 49e minuut legde Jordi Doppenberg een vrije trap in de voeten van Wilgert Kok, die de 1-1 binnen schoot. Veluwse Boys drong aan en kreeg kansen. Reinier Kok schoot in kansrijke positie voorlangs, terwijl een vrije trap van Robin van Middendorp door de doelman knap uit zijn doel werd gewerkt. Eerst in de 82e minuut kwam Veluwse Boys verdiend op voorsprong. Wilgert Kok kopte een voorzet van Bennie Bronkhorst binnen; 1-2. Vier minuten later stuurde Robin van Middendorp Sven Sluis diep. Uit zijn voorzet voltooide Wilgert Kok zijn hattrick; 3-1. In de blessuretijd bepaalde Steven Pott tegen een leeg gespeeld IJsselstreek de eindstand op 4-1.

Bron: barneveldsekrant.nl