Veluwse Boys met tien man langs Oeken

Veluwse Boys behaalde een zwaar bevochten 1-0 overwinning op Oeken. Dat gebeurde gedurende driekwart van de wedstrijd met tien man, omdat Jurgen Hoegen met tweemaal geel in de 21e minuut van het veld werd gestuurd. Oeken bleef met een man meer de lange bal hanteren en kon eigenlijk geen enkele keer gevaarlijk worden. Veluwse Boys was in de omschakeling gevaarlijker, maar Wilgert Kok en Paskal Smit verzuimden bij goede mogelijkheden te scoren.

Ook na de pauze volhardde Oeken in het spelen van de lange bal. De Veluwse Boys defensie had er goed het oog in en gaf niets weg. In de 58e minuut viel de enige treffer in de wedstrijd. Gert René Kok stuurde Reinier Kok weg. Zijn voorzet werd door keeper Niek Wösten in de voeten geslagen van Steven Pott. Zijn eerste inzet wist de doelman nog te keren, maar in de rebound was hij kansloos; 1-0. Veluwse Boys bleef bij counters gevaarlijker, terwijl Oeken wel aandrong, maar geen kansen wist te creëren, zodat Veluwse Boys een zwaar bevochten, maar verdiende overwinning behaalde.