Oud-prof Hans Nijhuis nieuwe trainer Veluwse Boys

GARDEREN Het is zijn eerste klus als hoofdtrainer en hij kijkt er nu al enorm naar uit. Hans Nijhuis is volgend seizoen trainer van voetbalvereniging Veluwse Boys in Garderen. ,,Hier ben ik heel blij mee. Vooral omdat ik nog geen cv als hoofdtrainer heb.”

Nijhuis is in Garderen de opvolger van de na deze voetbaljaargang vertrekkende coach Bastiaan de Boer van wie nog niet officieel bekend is wat hij doet. De man uit Ede tekent bij Veluwse Boys een contract voor de duur van één jaar. ,,Ik heb goede gesprekken gehad met de club en had na drie kwartier tijdens onze eerste ontmoeting bij Veluwse Boys al een prima gevoel. Het is een prachtige dorpsclub met veel vrijwilligers en binding en ze willen gezelligheid koppelen aan prestaties. Het lijkt me een erg prettige vereniging om voor te werken en we gaan voor een prijsje in de vorm van een periodetitel. De komende tijd wil ik inventariseren en me een goed beeld vormen van de club. Ik kijk er nu al naar uit en ben vereerd ook wel omdat ik geen cv heb als hoofdtrainer.”

Meer hier: Barnevelde Krant