Sinterklaas op bezoek bij de Veluwse Boys

Afgelopen zaterdag kwam Sinterklaas met twee van zijn pieten op bezoek bij de jeugd van de Veluwse Boys. Nadat hij door de kinderen, vaders en moeders toegezongen was, mochten de jeugdleden aan Sinterklaas laten zien hoe sportief ze zijn. In een heuse pepernotenrun werden zakjes pepernoten (hoe kan het ook anders…) verzameld. 

In sommige zakjes zat een prijsje of een zilveren pepernoot verstopt.  Na het rennen moest er natuurlijk even gerekt en gestretcht worden. Tot hun grote vreugde mochten ook de vaders en moeders hieraan mee doen.

Daarna was er in de kantine iets te drinken en werden alle teams, trainers en leiders toegesproken door de Sint. En wat was hij tevreden over iedereen!    

Uiteraard had hij twee grote dozen met cadeautjes bij zich en nadat deze waren uitgedeeld moest Sinterklaas snel weer verder. Hij werd namens de Veluwse boys hartelijk bedankt voor zijn komst en tot slot enthousiast uitgezwaaid door de kinderen.