Veluwse Boys in derby langs Prins Bernhard

pb veluwseboys

Veluwse Boys kwam in de derby tegen Prins Bernhard binnen de minuut op voorsprong. Wilgert Kok rondde een door Wesley Pott en Cees van de Pol opgezette aanval doeltreffend af; 0-1. Beide partijen kregen daarna kansen, maar pas in de 27e minuut werd er weer gescoord. Uit een corner kopte Kevin Jansen de gelijkmaker binnen; 1-1. Twee minuten voor de pauze kopte Gert René Kok op een voorzet van Wesley Pott Veluwse Boys weer op voorsprong; 1-2. Na de hervatting had Veluwse Boys kansen om de voorsprong uit te bouwen. Dat lukte in eerste instantie niet. Aan de andere kant voorkwam keeper Danny van de Slik de gelijkmaker na een kans voor Sander Schouten. In de 75e minuut viel de beslissing. Op een voorzet van Wesley Pott kopte Cees van de Pol Veluwse Boys op 1-3. In het laatste kwartier kreeg Veluwse Boys nog een handvol kansen, maar slechts één werd er benut. Gert René Kok kopte op een voorzet van Steven Pott raak.

Bron: Barnveldse Krant