Sponsoren Veluwse Boys 1

vb1_lentink-en-de-jonge_1

Nieuw seizoen, nieuwe shirtsponsor. Dit jaar was Arjan Waaijenberg namens Lentink & De Jonge de gelukkige winnaar van de sponsorloterij. Arjan is vennoot bij maatschap Lentink De Jonge Accountants & Belastingadviseurs met vestigingen in Harderwijk, Putten en Zeewolde. Dit bedrijf zet haar deskundigheid en professionaliteit in voor een optimaal resultaat voor cliënten en medewerkers. Zij onderscheiden zich door veel persoonlijke aandacht en de hoogst mogelijke mate van kwaliteit en dienstverlening.  En nu prijken ze dan ook op de wedstrijdshirts van het eerste elftal van de Veluwse Boys.  Arjan werd namens de Veluwse Boys al eerder bedankt voor zijn deelname, echter de foto’s waren nog niet gemaakt.

vb1_mesrits_2

We zijn blij met het nieuwe sponsorcontract wat dit jaar hebben mogen afsluiten met Mesrits gezondheidspraktijk Ermelo. Eigenaresse Chantal Dijkgraaf verbindt zich aan de Veluwse Boys door sponsoring van de inloopshirts, de verzorgingskoffer en waterzak van het eerste elftal. Daarnaast is Michél Eggenkamp, werkzaam in deze praktijk, Michél kennen we beter als de nieuwe verzorger van de Veluwse Boys.

Bij Gezondheidspraktijk Mesrits in Ermelo gaan zorg voor lichaam en geest hand in hand. Zij bundelen kennis, kunde en verschillende disciplines om optimale zorg te bieden. Persoonlijke aandacht staat centraal.

Namens de Veluwse Boys werd Chantal al eerder hartelijk bedankt voor de sponsoring, zij was echter nog niet samen met het eerste elftal vastgelegd op foto.

vb1_kok_2

Gelukkig mochten we een vertrouwd contract verlengen en werd eigenaar Reijer Kok van Bouwbedrijf Kok uit Garderen vastgelegd met het eerste elftal in vrijetijdspak.

Bouwbedrijf Kok kenmerkt zich door de klantgerichte aanpak en focus op kwaliteit. Halen, brengen, maken is vaktaal voor dit bouwbedrijf. U zult begrijpen dat we namens de Veluwse Boys blij zijn met wat bouwbedrijf Kok ons brengt. Mooie uniforme pakken waarmee de Veluwse Boys representatief vertegenwoordigd worden. Bedankt!