Voorjaarsreeks Jeugdvoetbal

De voorjaarsreeks voor het jeugdvoetbal gaat zaterdag 11 februari 2017 van start. Verzoeken voor nieuwe teams, terugtrekken van teams, hogere/lagere indelingen en gewijzigde aanvangstijden en accommodaties moeten voor 1 december 2016 per e-mail kenbaar worden gemaakt.

Verzoeken kunnen niet worden doorgegeven via Sportlink Club. Alleen wijzigingen moeten worden doorgegegeven, niet de gehele indeling.

Verzoeken na 1 december

Verzoeken die na 1 december worden ontvangen, worden in eerste instantie niet meegenomen in de planning. Deze teams zijn afhankelijk van de na-indeling. Teams die uitkomen in een gehele competitie kunnen niet worden overgeplaatst naar een reeks of andersom. Voor de reeksen is een promotie-/degradatieregeling vastgesteld. De stand van 1 december 2016 is bepalend.

Indeling JO13 en lager

De indeling voor JO13 en lagere leeftijdsgroepen wordt per regio besproken. Deze besprekingen vinden plaats in de periode van 23 december 2016 tot en met 9 januari 2017. De exacte dag en uitnodiging voor deze bespreking volgt nog via deze site. De indeling van de hogere leefijdsgroepen (jongens en meisjes) wordt niet besproken.