Veluwse Boys wint van Harsen

Veluwse Boys dicteerde in de eerste helft de wedstrijd. Nadat Veluwse Boys al wat kansen had laten liggen en Wesley Doppenberg op de paal had geschoten, viel in de 29e minuut de openingstreffer. Op een voorzet van Steven Pott krulde Wilgert Kok de bal in het doel; 0-1. Veluwse Boys hield Harfsen onder druk en kwam in de 38e minuut op 0-2. Reinier Kok stuurde Sven Sluis diep en uit zijn voorzet kopte Wesley Pott de bal binnen. Wilgert Kok was op slag van rust nog dichtbij de derde treffer, maar de doelman redde knap. Na de rust kwam Harfsen beter voor de dag. Een kopbal vloog via de lat over. In de 51e minuut kopte Jordi Doppenberg bij de tweede paal echter een vrije trap van Reinier Kok in en gaf Wilgert Kok het beslissende tikje; 0-3. Harfsen probeerde Veluwse Boys daarna onder druk te zetten, maar gaf daarbij zoveel ruimte weg, dat het blij mocht zijn, dat Veluwse Boys in het laatste half uur de score niet hoger opvoerde.

Bron: Barneveldse Krant