Veluwse Boys gelijk tegen Barneveld

In een meer spannende dan goede wedstrijd deelden Veluwse Boys en Barneveld met 2-2 de punten. Barneveld had de hele wedstrijd een veldoverwicht, maar haalde zichzelf uit de wedstrijd door veelvuldig te protesteren tegen de goed leidende scheidsrechter Blokker. Het kostte Sertac Barutcu in de 72e minuut zijn tweede gele kaart, zodat Barneveld in de slotfase met tien man verder moest.

Al meteen na het beginsignaal van scheidsrechter Blokker moest doelman  Danny van de Slik in actie komen. Hij haalde ten koste van een hoekschop een schot van Elmeris Avdic uit de hoek. Barneveld domineerde en Veluwse Boys kon alleen met uitvallen gevaarlijk worden. Uit een van die uitvallen trof Pascal Smit de buitenkant van de paal. Uit een hoekschop van Wilgert Kok tikte Wesley Doppenberg in de 27e minuut de bal achter doelman Kevin Westra; 1-0. Op een voorzet van Wilbert Bakker was Sertac Barutcu even later dicht bij de gelijkmaker. Danny van de Slik redde knap. In de 32e minuut zette Reinier Kok met een steekpass Wesley Doppenberg oog in oog met Kevin Westra, die beheerst werd gepasseerd; 2-0. Twee minuten later solode Adem Sanli door de Veluwse Boys defensie en scoorde de aansluitingstreffer; 2-1. Beide ploegen zagen in de slotfase nog een treffer op advies van de assistent- scheidsrechter wegens buitenspel geannuleerd worden.

Na de hervatting speelde de wedstrijd zich voornamelijk af op de helft van Veluwse Boys. Barneveld verzuimde echter de kansen te benutten en had eenmaal pech met een vrije trap van Adem Sanli, die via de onderkant van de lat terug in het veld sprong. Ook na het wegsturen van Sertac Barutcu bleef Barneveld de bovenliggende partij. Veluwse Boys kon er wel wat vaker gevaarlijk uitkomen, maar omdat de eindpass faalde, konden er geen uitgespeelde kansen gecreëerd worden. In de blessuretijd viel toch nog de gelijkmaker. Adem Sanli schoot via de binnenkant van de paal raak; 2-2.Barneveld was in de slotseconden nog dicht bij de winst, maar de goed uitkomende Danny van de Slik wist een doelpunt te voorkomen.

Bron: barneveldsekrant.nl

logo1 vvbbarneveld