Veluwse Boys verliest van Oeken

Veluwse Boys verzuimde tegen Oeken achterin de kopduels aan te gaan en dat brak de ploeg op. Driemaal wist Oeken de verdedigers met het hoofd af te troeven en met 3-2 de winst te pakken.
Al na vier minuten was Nino Schoonman de verdedigers op een hoge voorzet in de lucht de baas en kopte de 1-0 achter keeper Danny van de Slik. Daarna nam Veluwse Boys het initiatief en kreeg via Wesley Pott en Gert René Kok kansen op de gelijkmaker. Keeper Henk Wösten wist die met een paar goede reddingen tot de 30e minuut te voorkomen. Op een diepe bal van Bernhard van Leeuwen troefde Wesley Pott zijn verdediger af en scoorde de 1-1. Veluwse Boys liet daarna de kansen om op voorsprong te komen liggen, zodat met 1-1 de rust aanbrak.
Veluwse Boys begon goed aan de tweede helft, maar zag Oeken in de 60e minuut weer op voorsprong komen. Marco Heersema kopte zijn ploeg naar 2-1. Een vol op de aanval spelend Veluwse Boys maakte na wat gemiste kansen in de 75e minuut gelijk. Op een voorzet van Robin van Middendorp kopte Gert René Kok de bal achter de doelman; 2-2. Een minuut later keek Veluwse Boys echter al weer tegen een achterstand aan. Marco Heersema kopte een hoge voorzet onbelemmerd achter Danny van de Slik; 3-2. Veluwse Boys gooide daarna alles op de aanval. De enige kans, die daaruit ontstond, werd door Wilgert Kok over geschoten.

Bron: barneveldsekrant.nl