Nieuwe trainingspakken voor de Veluwse Boys JO 11

Op zaterdagmorgen 1 oktober 2016 heeft Ben Slijkhuis, van Slijkhuis Bouw + Afbouw , trainingspakken uitgereikt aan de JO 11.

Al vroeg waren de jongens en de meiden van JO 11-1 en JO 11- 2 in de kantine aanwezig om de nieuwe pakken in ontvangst te nemen. Veluwse Boys is blij Ben, die binnen de vereniging al actief is als trainer/leider, nu ook als sponsor te mogen verwelkomen. Mark ten Ham bood Ben Slijkhuis een bos bloemen aan, en bedankte hem hartelijk namens de vereniging en de jeugdleden, die erg blij zijn met de mooie nieuwe pakken.

Het bedrijf van Ben Slijkhuis: Slijkhuis Bouw + Afbouw staat bekend om het met de juiste kennis en vaardigheden bouwen van uiteenlopende projecten.

www.slijkhuisbouwenafbouw.nl

slijkhuis-1  
slijkhuis-2