SP Eefde een maatje te groot

veluwseboys speefde

Veluwse Boys startte in de eerste helft niet scherp genoeg en dat bood een met veel inzet spelend Eefde de kans om te domineren. Het leverde de bezoekers al in de 7e minuut een voorsprong op door een kopbal van Sjoerd Jansen; 0-1. Eefde bleef de bovenliggende partij en dezelfde speler kopte zijn ploeg na een half uur op 0-2. Na een een-twee tje tussen Reinier Kok en Pascal Smit stelde de laatste Wesley Pott een minuut later in staat te scoren; 1-2. Op slag van rust was Veluwse Boys dicht bij de gelijkmaker, maar Gert René Kok kopte op een vrije trap van Wilgert Kok rakelings over.

Uit een gemakkelijk gegeven strafschop bracht Tom Reylink de stand al snel na rust op 1-3. Veluwse Boys had daarna wel meer balbezit, maar deed er weinig mee. Ook Eefde wist geen kansen meer te creëren. Daarmee was de eerste nederlaag voor Veluwse Boys een feit. ,,Eefde was vandaag een maatje te groot voor ons”, stelde trainer Bastiaan de Boer vast.

Bron: Barneveldse Krant