Veluwse Boys troeft Turkse Kracht met 5-0 af

Na een periode van aftasten, nam Veluwse Boys het initiatief. Dat leidde in de 15e minuut tot de openingstreffer. Op een steekpass van Bernhard van Leeuwen omspeelde Reinier Kok de doelman; 1-0. Twee minuten later leidde een goed opgezette aanval door Robin van Middendorp tot de 2-0. Veluwse Boys behield een overwicht, maar kwam voor de rust niet verder dan een kopbal van Reinier Kok op de paal.Meteen na de hervatting voorkwam doelman Danny van de Slik met een goede redding de aansluitingstreffer, toen Celik Oguzkan vrij voor hem kwam. In de 61e minuut besliste Veluwse Boys de wedstrijd definitief. Wesley Pott rondde een door Pascal Smit en Gert René Kok opgezette aanval doeltreffend af; 3-0. In de slotfase brachten Reinier Kok en Gert René Kok de eindstand op 5-0.