Veluwse Boys neemt revanche op Ede/Victoria

Veluwse Boys, dat de uitwedstrijd met 4-1 verloren had, nam in de thuiswedstrijd met 2-1 revanche op Ede/ Victoria en wisselde op de ranglijst met de Edenaren van plaats.
Veluwse boys begon slap aan de wedstrijd en kwam in de 12e minuut op een 0-1 achterstand. De defensie werd verrast door een lange bal en Patrick Post scoorde vrij voor doelman Danny van de Slik. Dezelfde speler was zes minuten later dicht bij de 0-2, maar hij schoot op de buitenkant van de paal. Veluwse Boys wist zich te herpakken en werd sterker. In de 25e minuut maakte een Edese verdediger hands op een schot van Wilgert Kok. Het leverde Veluwse Boys een strafschop op, die Reinier Kok benutte; 1-1. Veluwse Boys hield Ede/Victoria onder druk en kwam in de 43e minuut op voorsprong. Uit een hoekschop van Wilgert Kok kopte Wesley Pott de bal in. De doelman redde in eerste instantie, maar zwichtte voor de rebound van Reinier Kok; 2-1.
Het begin van de tweede helft was voor Ede/Victoria. Doelman Danny van de Slik hield met een paar goede reddingen de voorsprong vast. Daarna nam Veluwse Boys het initiatief over, kreeg ook mogelijkheden de score op te voeren, maar dat lukte niet meer, ondanks dat Ede/Victoria de laatste tien minuten met tien man speelde.

Bron: barneveldsekrant.nl