Veluwse Boys speelt onnodig gelijk tegen Wodanseck

Veluwse Boys domineerde de gehele wedstrijd, maar vergat een beslissende voorsprong te nemen. Op een voorzet van Wilgert Kok liep na een overstapje van Wesley Pott Gert René Kok in de derde minuut de bal in het doel; 0-1. Veluwse Boys kreeg kansen en hield Wodanseck onder druk, maar het duurde tot de 35e minuut voor de voorsprong uitgebouwd kon worden. Ben Bronkhorst passte op Wilgert Kok, die speelde zijn man uit en krulde de bal in de kruising; 0-2. Ondanks een groot overwicht van Veluwse Boys brak met deze stand de rust aan.

Na de pauze wist een gemakzuchtig Veluwse Boys weinig meer te creëren. In de 55e minuut had Cees Pol de kans de score op te voeren, maar hij schoot oog in oog met de doelman tegen hem op. Uit het niets scoorde Wodanseck in de 69e minuut de aansluitingstreffer; 1-2. Nadat Steven Pott en Gerlant Mouw kansen hadden laten liggen, scoorde Wodanseck in de 87e minuut zelfs de gelijkmaker. Keeper Danny van der Slik, die de hele wedstrijd weinig in actie hoefde te komen, liet een lange ongevaarlijke bal door zijn handen in het doel glippen; 2-2. Gert René Kok had in de resterende tijd Veluwse Boys nog op winst kunnen zetten, maar hij schoot in kansrijke positie rakelings over.

Bron: barneveldsekrant.nl