Onderhoudsmannen Veluwse Boys naar AZ Alkmaar.

Afgelopen zaterdag werden de “Oudjes” van Veluwse boys in het zonnetje gezet door de shirt-sponsors van het 1e elftal van de boys uit Garderen.
Na een dankwoord van het bestuur voor de wekelijks inzet om sportpark de Westeneng in top conditie te houden kregen de mannen een hapje en drankje aan geboden bij Camposing.
Hierna vertrokken de mannen naar Alkmaar om daar de wedstrijd AZ-Zwolle te gaan bekijken.
Mede door de zakelijke connectie van hoofdsponsor WTTO Garderen werden de mannen daar in de business- lounge verwelkomt om daar op zachte stoelen en onder de verwarming te genieten van een prachtige wedstrijd.
De hele avond was volledig verzorgt door de trouwe sponsor Kok bouwbedrijf en de hoofdsponsor voor dit jaar WTTO Garderen.
Ook was het bezoek natuurlijk te danken aan de mensen bij AZ Alkmaar, want ook dit jaar komt de hele selectie uit Alkmaar weer de voorbereiding doen op de uitstekende velden van voetbal vereniging De Veluwse Boys.
Dus zo zie je maar ,waar de wekelijkse inzet van de vrijwilligers toe kan leiden.
Deze mannen zorgen er toch maar mooi voor dat er iedere week een prachtige groene deken ligt waar een heerlijk potje op gevoetbald kan worden.
En dat wordt gewaardeerd niet alleen door de beide shirtsponsors maar ook door AZ-Alkmaar en nog een paar grote profclubs die ook deze zomer weer in Garderen zullen neerstrijken.

MANNEN BEDANKT.

foto voor band

AZ  
  WTTO
sponsor_bouwbedrijfkok  

AZ