Verlies in Velp

GARDEREN Veluwse Boys trok met maar liefst acht invallers naar DVOV in Velp. Hoewel de eerste helft gelijk op ging, sloot DVOV de eerste 45 minuten af met een 2-0 voorsprong.In de tweede helft zette Veluwse Boys druk, maar uit een counter in de 55e minuut verhoogde DVOV de score; 3-0. Twee minuten later wist Wilgert Kok de achterstand tot 1-3 terug te brengen. Gert René Kok was tot tweemaal toe dicht bij de aansluitingstreffer. De eerste keer redde een verdediger op de doellijn, de tweede keer redde de doelman. Uit een counter na balverlies op het middenveld scoorde DVOV in de 75e minuut de 4-1. Tot overmaat van ramp werd Maurice de Bruyne na de treffer met rood van het veld gestuurd, zodat Veluwse Boys met tien man verder moest. Met tien man bleef Veluwse Boys de aanval zoeken. Op aangeven van Reinier Kok zorgde Gert René Kok in de 85e minuut voor de 4-2 eindstand.

Bron : Barneveldse krant