Veluwse Boys verliest in Harskamp

 

HARSKAMP ,,Na vier maanden (24-10-2015,red.) eindelijk weer een driepunter. Het bezoekende Veluwse Boys werd met 1-0 verslagen. De amusementswaarde van deze wedstrijd was misschien niet al te hoog. Maar het ging ons zaterdagmiddag vooral om het winstgevoel”, jubelde Harskamp trainer Ronald de Roos.

 

De trainer had tijdens de donderdagavond training al het gevoel dat de groep er zin in had. ,,Je merkte aan de wijze van training dat ze zich wilden bewijzen. Natuurlijk leefde zowel bij de selectie als mij ook dat we uit de kelder van het zaterdagvoetbal weg willen. Het rechterrijtje voelt nooit lekker aan.”

 

In de eerste helft werden een aantal kansen gecreëerd. ,,Vooral Lars van Wikselaar was er een keer dichtbij. Ook Vincent van der Loo zag een bal van vijf meter door de doelman gestopt. Na ruim een half uur werd het toch 1-0. Een mooie aanval werd bekroond door Luc Riezebos”, had De Roos genoteerd.

 

In het tweede bedrijf was Veluwse Boys de betere ploeg. ,,Harskamp kroop een paar keer door het oog van de naald. Wesley Pott had twee goede kansen, waarvan er een tegen de paal belandde”, ging Ronald de Roos verder.

 

Hij zag zijn ploeg in de slotfase voor elke meter strijden. ,,Wij wankelden wel maar bezweken niet. De ontlading na deze zege was terecht. Werken aan een goed competitieslot is de opdracht”, besloot de trainer.  

Bron : Ede Stad