Verlies in Veessen

GARDEREN Veluwse Boys speelde uit bij het op de derde plaats staande VEVO ondanks een aantal invallers een goede wedstrijd. De eerste kans was in de 16e minuut voor VEVO. Doelman Danny van de Slik redde knap toen Roald Bessems vrij voor hem opdook. Vier minuten later hield aan de andere kant keeper Rick van Putten zijn team op de been op een inzet van Cees Pol. Even later moest de doelman opnieuw handelend optreden op een schot van Bernhard van Leeuwen. Ondanks mogelijkheden voor beide ploegen ging met 0-0 de rust in.

Na de hervatting had VEVO het initiatief. In de 70e minuut leidde dat tot de openingstreffer. Een vrije trap van Jeroen Bronsink belandde op de voeten van keeper Danny van de Slik, die op de rebound van Bart Mulder geen verweer had; 1-0. Veluwse Boys drong in de slotfase wel aan, maar tot echte uitgespeelde kansen kwam de ploeg niet meer. “We hebben een goede wedstrijd gespeeld, die wat kansen betreft in evenwicht was”, aldus trainer Bastiaan de Boer, die onlangs zijn contract bij Veluwse Boys met een seizoen verlengde.

bron : Barneveldse Krant