Veluwse Boys weggespeeld door Veluwezoom

Veluwse Boys was op bezoek bij Veluwezoom in Velp op alle fronten de mindere van de thuisploeg. Binnen tien minuten had Veluwezoom al een 2-0 voorsprong veroverd. Even leek Veluwse Boys nog terug in de wedstrijd te komen. Op aangeven van Gert René Kok schoot Wilgert Kok op de paal. Twee minuten later scoorde Veluwezoom de 3-0 en was de wedstrijd gelopen. De rust ging in met een 4-0 stand.Na de pauze werd het door twee weggevertjes in de Veluwse Boys defensie al snel 6-0. Veluwezoom was heer en meester en liep uit naar 9-0. In de laatste tien minuten voorkwam een stug verdedigend Veluwse Boys een afstraffing met dubbele cijfers. Kort voor het eindsignaal wisten de Garderenen de spreekwoordelijke eer zelfs te redden. Steven Pott scoorde uit een goed door Reinier Kok en Gerlant Mouw opgezette aanval; 9-1.

Bron: barneveldsekrant.nl