Voorjaarsreeks Junioren en Pupillen

De voorjaarsreeks voor junioren en pupillen gaat zaterdag 13 februari 2016 van start. Verzoeken voor eventuele correcties voor nieuwe elftallen en/of teams die niet meer ingedeeld moeten worden, interne verschuivingen, aanvangstijden en verzoeken tot lagere/hogere indelingen moeten vóór 1 december 2015 schriftelijk of per mail kenbaar gemaakt worden bij de KNVB district Oost (oost-competitie-veld@knvb.nl).

Verzoeken kunnen niet worden doorgegeven via Sportlink Club. Vriendelijk verzoek om alleen de wijzigingen door te geven en niet de gehele indeling. Na 1 december worden verzoeken die dan nog binnenkomen niet bij de eerste planning meegenomen. Deze teams zijn afhankelijk van de na-indeling. Elftallen of teams die uitkomen in een volledige competitie kunnen niet worden overgeplaatst naar een reeks.

Voor de indeling wordt de promotie-/degradatieregeling doorgevoerd. De bovenste drie promoveren en de onderste drie degraderen. De stand van 1 december wordt hiervoor gehanteerd.

De indelingen worden per regio besproken. Dit vindt plaatsvinden in de perode van 21 december 2015 tot en met 4 januari 2016. Meer informatie hierover wordt gepubliceerd op www.knvb.nl/oost.