Veluwse Boys verliest van Barneveld

logo1 vvb

Een weer volledig Barneveld herstelde zich knap van de nederlaag van vorige week door in Garderen Veluwse Boys op een 0-4 nederlaag te trakteren.
Het eerste kwartier was voor Veluwse Boys. Kansen leverde het echter niet op. Pas in het laatste deel van de eerste helft wisten beide ploegen een paar maal gevaarlijk voor het doel van de tegenstander te komen. Zo stompte Veluwse Boys doelman Timo van den Brink een schot van Brahim Boukattan naast zijn doel en schoot Gerlant Mouw op een voorzet van Gert René Kok rakeliings naast. Nadat Veluwse Boys door Cees Pol en Gerlant Mouw twee kansen had laten liggen, was het in de 45e minuut Barneveld dat op voorsprong kwam. Elmeris Avdic speelde zich vrij en schoot vanaf de rand van de zestien raak;
Veluwse Boys probeerde na de rust Barneveld onder druk te houden. Met de verdedigende middenvelders Walid Omar en Jurre Jochemsen in een sleutelrol stond de Barneveldse defensie echter goed en gaf weinig kansen weg. Nadat Myron de Bruijne in de 54e minuut de lat had geraakt, verdubbelde Barneveld vijf minuten later de score. Op aangeven van Sertac Barutcu schoot Niels van den Brandhof de 0-2 achter doelman Timo van den Brink. Veluwse Boys ging achterin één-op-één spelen, maar miste de overtuiging, waardoor het geen kansen kon creëren. In de slotfase profiteerde Barneveld van de ruimte na balverlies van Veluwse Boys. In de 85e minuut lobde Myron de Bruijne de bal vanaf 25 meter over de doelman in het doel; 0-3. In de slotminuut bepaalde  Sertac Barutcu op aangeven van Elmeris Avdic de eindstand op 0-4.Zo eindigde de derby in een wat geflatteerde, maar verdiende overwinning voor Barneveld.

Bron: barneveldsekrant.nl