Veluwse Boys laat punten in Elspeet

esv logo1

In een van beide kanten slechte wedstrijd ging Veluwse Boys verdiend met 2-1 onderuit tegen Elspeet.
In de 10e minuut kwam Veluwse Boys op voorsprong. Een voorzet van Cees Pol werd door Gert René Kok achter doelman Herald Hop gekopt; 0-1. Beide ploegen hanteerden veelvuldig de lange bal en die kwam zelden aan. Balverlies op het middenveld leverde in de 25e minuut de gelijkmaker op. Colin Pluim veroverde de bal en zette met een steekpass Emiel Goud vrij voor Timo van den Brink, die kansloos werd gepasseerd; 1-1. Met die stand werd gerust.
Ook na de rust kwamen beide ploegen zelden tot goed lopende combinaties. Toch viel in de 60e minuut de 2-1. Colin Pluim brak door en strandde in eerste instantie op de doelman. In de rebound had hij meer succes en zette zijn ploeg op 2-1.  Tien minuten later hield Ben Bronkhorst de doorgebroken Emiel Goud aan zijn shirt vast en mocht met een tweede gele kaart vertrekken. Met tien man probeerde Veluwse Boys nog wat aan de achterstand te doen. De ploeg begon zelfs beter te voetballen, maar kon geen kansen meer creëren.

Bron: barneveldsekrant.nl