Veluwse Boys verslaat Harskamp

In een wedstrijd, waarin beide ploegen veelal de lange bal hanteerden, mocht Veluwse Boys met de 2-0 overwinning zeker niet ontevreden zijn. Veluwse Boys was in de eerste 25 minuten sterker, maar echt uitgespeelde kansen wist de ploeg niet te creëren. De 1-0 in de 11e minuut ontstond dan ook uit een toevalstreffer. Een verre voorzet van de opgerukte linksachter Robin van Middendorp viel over doelman Detmar Hardeman pardoes in de verre hoek. Eerst in de 26e minuut ontstond er gevaar voor het doel van Veluwse Boys. Doelman Timo van den Brink dook een schot van Aldo van Norel ten koste van een corner uit zijn doel. Uit die hoekschop kopte Arnand van Norel in, maar haalde Bernhard van Leeuwen de bal van de doellijn.Na de hervatting ging Harskamp op zoek naar de gelijkmaker. Aldo van Norel schoot na een solo maar net naast. Veluwse Boys kwam er nog eenmaal goed uit. Een hard schot van Remco Schuiteman werd door Detmar Hardeman uit het doel geslagen. Harskamp had het initiatief, maar een uitval van Veluwse Boys in de 66e minuut leidde tot de 2-0. Op een pass van Remco Schuiteman schoot Gerlant Mouw de bal diagonaal achter de doelman. Scheidsrechter Huijer negeerde het vlagsignaal voor buitenspel van de assistent -scheidsrechter. De slotfase van de wedstrijd was voor Harskamp. Kansen waren er ook, maar Aldo van Norel en Michael van den Lagemaat wisten ze niet te benutten.

Bron: barneveldsekrant.nl