Eerste winst Veluwse Boys

Hoewel Veluwse Boys in het veld niet de mindere was, keek de ploeg na 25 minuten spelen tegen VEVO tegen een 0-2 achterstand aan. Veluwse Boys voetbalde beter, maar dat betaalde zich pas uit in de laatste vijf minuten voor de rust. Cees van de Pol zorgde met een lob voor de aansluitingstreffer; 1-2. Een minuut later schoot Wilgert Kok een vrije trap van 20 meter onder het opspringende muurtje in het doel; 2-2.Na de rust ging Veluwse Boys goed door De duels werden gewonnen en VEVO werd teruggedrongen. In de 55e minuut kopte Gerlant Mouw een voorzet van de opgerukte Robin van Middendorp achter de doelman; 3-2. In de 70e minuut kwam Wesley Pott in het veld voor de geblesseerde Gerlant Mouw.  Met zijn eerste balcontact kopte hij een voorzet van Robin van Middendorp in; 4-2. Twee minuten later verhoogde Remco Schuiteman ook al met het hoofd de score naar 5-2. Op een voorzet van Wilgert Kok schoot Wesley Pott in de 81e minuut het halve dozijn vol en daarmee Veluwse Boys naar de eerste overwinning van dit seizoen.

Bron: barneveldsekrant.nl