Verlies Veluwse Boys tegen Oene

Veluwse Boys bood tegen een beter voetballend Oene goed tegenstand, maar slaagde er niet in de eerste punten te pakken. Uit een wat gemakkelijk gegeven vrije trap schoot Arjan Gerrits in de 9e minuut zijn ploeg op voorsprong; 1-0. Veluwse Boys voetbalde vervolgens goed mee en kreeg in de 32e minuut de kans op de gelijkmaker. Op aangeven van Gerlant Mouw schoot Wilgert Kok rakelings voorlangs.Veluwse Boys begon sterk aan de tweede helft. Wilgert Kok had al snel een kans op de gelijkmaker, maar miste de controle over de bal. In de 72e minuut leidde een door Reinier Kok en Gerlant Mouw goed opgezette aanval tot een kans voor Wesley Pott. Hij schoot op de voeten van de doelman. Veluwse Boys ging aanvallend risico nemen, maar de gelijkmaker viel niet. In de 85e minuut viel de beslissing. Uit een vrije trap besliste Arjan Gerrits de wedstrijd definitief; 2-0. ,,Er had voor ons meer ingezeten, maar we vergeten ze pijn te doen”, aldus coach Bastiaan de Boer na afloop.

Bron: Barneveldse Krant