Veluwse Boys verliest terecht van Ede/Victoria

Veluwse Boys begon aardig. Vanaf de aftrap was er een kans voor Gert René Kok, maar hij schoot in het zijnet. Drie minuten later kwam Gerlant Mouw vrij voor de keeper. Hij tikte de bal naast. Doelman Maikel Kerseboom brak bij deze situatie zijn scheenbeen en moest naar het ziekenhuis. Na 25 minuten werd de wedstrijd hervat. Waar Veluwse Boys niet meer in de wedstrijd kwam na de gedwongen rust kwam Ede/Victoria steeds beter in de wedstrijd. De Edenaren kwamen in de 20e minuut dan ook verdiend op voorsprong door Geoffrey van de Kamp; 1-0. Na de hervatting brachten Martin Roozeboom en Yassine Onderstal Ede/Victoria al snel op een veilige 3-0 marge. Op een pass van Bernhard van Leeuwen wist Gert René Kok de achterstand nog wel te verkleinen, maar de aansluitingstreffer viel ondanks twee kansen niet. Het werd nog 4-1.

Bron: Barneveldse Krant