Veluwse Boys sluit competitie af met winst

Veluwse Boys greep zaterdag naast deelname aan de nacompetitie. De ploeg won zelf van Ede/Victoria, maar omdat ook Veenendaal won, strandde Veluwse Boys op de vijfde plaats op de ranglijst. Toch kon trainer Harold Valkenburg tevreden terugkijken op het seizoen.
Een voluit op de aanval spelend Veluwse Boys liet aanvankelijk de mogelijkheden om te scoren liggen en mocht blij zijn dat Rick de Vos en Andy van Engelenburg bij counters twee dotten van
kansen ook niet wisten te benutten. Pas in de 43e minuut opende Remco Schuiteman de score; 1-0. Een minuut later kopte Gerlant Mouw de 2-0 binnen. Na de hervatting scoorde Roberto Queija Neira al snel tegen; 2-1. Veluwse Boys pakte de wedstrijd weer op en voerde door doelpunten van Remco Schuiteman, Robin van Middendorp en Wesley Pott de score op naar 6-1.

Bron: Barneveldse Krant

Veluwse Boys nam afscheid van de naar Sparta Nijkerk 2 vetrekkend Harold Valkenburg en van Bastiaan de Boer als spelers. Hij neemst als hoofdtrainer het stokje over van Harold.