Veluwse Boys in derby met 2-1 te sterk voor Barneveld

veluwseboysBARNEVELD – De wedstrijd was 35 seconden oud, toen Barneveld uit een vrije trap van Wilbert Bakker op voorsprong kwam. Barneveld domineerde in het eerste kwartier, maar daarna moesten de Barnevelders het initiatief afstaan aan Veluwse Boys.

Beide ploegen kregen in de eerste helft nog mogelijkheden om te scoren, maar dat lukte niet.

Na de rust viel al na 25 seconden de gelijkmaker. Vanaf de aftrap trok Reinier Kok de bal voor. Een overstapje van Gert René Kok bracht de Barneveldse verdediging in verwarring en Gerlant Mouw scoorde; 1-1.

Veluwse Boys werd sterker, maar moest tot de 72e minuut wachten voor het op voorsprong kwam. Een weggewerkte bal werd door Ben Bronkhorst vanaf twintig meter achter Rinse Verwey geschoten; 1-2.

Ondanks kansen voor beide ploegen bleef het daarbij.

Bron: Barnevelde Krant