Veluwse Boys onderuit tegen Hees

Op een lastig te bespelen veld kon Veluwse Boys tegen een fysiek sterk Hees geen moment in de wedstrijd komen. Toch waren de eerste kansen voor Veluwse Boys. Jurgen Hoegen schoot vrij voor de
doelman naast en Gerlant Mouw scoorde zelfs, maar het doelpunt werd geannuleerd wegens buitenspel. Verder speelde de wedstrijd zich voornamelijk af op het middenveld.
Na de rust schoot Raymond Berlijn Hees al in de 48e minuut op voorsprong; 1-0. Met vier man voorin en achterin één-op-één spelend, probeerde Veluwse Boys de achterstand ongedaan te maken, maar echt
uitgespeelde kansen leverde dit niet op. In de 78e minuut speelde keeper Danny van de Slik een terugspeelbal pardoes in de voeten van Bart van 2-0. Uit een vrije trap van Reinier Kok kwam Veluwse Boys tot 2-1 terug. Daar bleef het bij, omdat een doelpunt van Wesley Pott onterecht werd afgekeurd.

Bron: Barneveldse Krant