Veluwse Boys wint van Musketiers

Veluwse Boys won in Elst met 4-1 van Musketiers en blijft door de winst uitzicht houden op een plaatsje in de nacompetitie. In de 8e minuut werkte doelman Hans van Wijk onder druk gezet de bal in de voeten van Reinier Kok, die van zo’n 45 meter de bal over de doelman heen in het doel boog; 0-1. Na een kwartier kwam Musketiers op gelijke hoogte. Bart van den Berg liet Danny van de Slik kansloos; 1-1. Nadat Robin van Middendorp op de paal had geschoten, kwam Veluwse Boys met een gelukje in de 32e minuut weer op voorsprong. De doelman schoot een terugspeelbal tegen de doorgelopen Wesley Pott op en via diens lichaam stuiterde de bal in het doel; 1-2.Twee minuten na de rust wist Wilgert Kok vanaf de punt van de zestien de bal diagonaal in de kruising te krullen; 1-3. Eenmaal wist Danny van de Slik  met een fraaie redding op een schot van Elroy Trommmelen de voorsprong vast te houden, maar verder was het eenrichtingverkeer op het doel van Musketiers. Nadat vele kansen gemist waren, wist Gert René Kok in de 85e minuut de eindstand op 1-4 te brengen.

Bron: barneveldsekrant.nl