SVP en Veluwse Boys delen de punten

SVP, dat aan een gelijkspel genoeg had om de periodetitel te pakken, was voor de rust sterker.
Veluwse Boys moest zich tot verdedigen beperken. Goede reddingen van keeper Danny van de Slik, de lat en Bernhard van Leeuwen, die op de doellijn redde, voorkwamen een achterstand voor Veluwse Boys. Slechts eenmaal stichtte Veluwse Boys gevaar. Op een vrije trap van Reinier Kok kopte Gert René Kok naast. Na de rust was er meer evenwicht. SVP opende in de 56e minuut de score; 1-0. Pas in de 75e minuut, nadat Jos van der Wilt met een tweede gele kaart van het veld was gestuurd, kon Veluwse Boys een vuist maken. Uit een voorzet van Bernhard van Leeuwen kopte Wesley Pott de gelijkmaker in; 1-1. Beide ploegen waren in de slotfase nog dicht bij de winst. Een afstandsschot van Robin van Middendorp van Veluwse Boys vloog net langs de kruising.

Bron: Barneveldse Krant