Harold Valkenburg trainer B-selectie Sparta Nijkerk

De 41-jarige Harold Valkenburg, oud speler van De Valleivogels, wordt de nieuwe trainer van de B-selectie / Sparta Nijkerk 2. Harold is momenteel voor het derde achtereenvolgende seizoen hoofdtrainer van Veluwse Boys in Garderen en was voorheen actief bij De Valleivogels, Blauw Geel ’55 en FC Utrecht.

Harold Valkenburg (foto: Barneveldse Krant)

Harold Valkenburg (foto: Barneveldse Krant)

Uit de gesprekken met Harold kwam al snel naar voren dat hij voldeed aan de profielschets, een no-nonsense trainer die zelf op niveau heeft gevoetbald en die de ambitie heeft er samen met de overige stafleden en de spelers van de B-selectie wat van te gaan maken en in feite voort te borduren, maar wel op zijn eigen manier, op wat Maikel Manasse en zijn mannen de afgelopen seizoenen hebben neergezet. Na een positief gesprek met een spelersdelegatie van de huidige B-selectie en leider Jan Staal kon de witte rook uit de Spartaanse Sixtijnse Kapel worden geblazen.

Harold was Tweede Paasdag al aandachtig toeschouwer bij de door Sparta Nijkerk 2 gewonnen kwartfinale van de districtsbeker en was aangenaam verrast door het niveau. Hij heeft zin in zijn nieuwe functie en hoopt en verwacht op een goede samenwerking binnen Sparta Nijkerk.

Bron: vvSpartaNijkerk.nl