Ruime overwinning op SVMM

Na de ruime en gevoelige nederlang van vorige week had trainer Harold Valkenburg de ploeg wat gewijzigd. Gerlant Mouw, als laatste man, bracht meer rust in de ploeg, die uit een vrije trap van Robin van Middendorp op voorsprong kwam; 1-0. Veluwse Boys ging door en kwam door een benutte strafschop van Reinier Kok op 2-0. SVMM wist in twee minuten door Christiaan Jansen en Niels van der Voort de stand weer gelijk te trekken.
Na de rust liep Veluwse Boys binnen tien minuten uit naar 5-2. Remco Schuiteman tikte in de 47e minuut de 3-2 binnen. Wesley Pott schoot op een steekpass van Gert René Kok de 4-2 achter Michael Niewenhuizen, die in de 55e minuut uitgespeeld werd door Wilgert Kok; 5-2. Die stand bleef mede door reddingen van keeper Danny van de Slik staan tot in de blessuretijd. Sem van Schaick (5-3) en Gerwin de Ruiter (6-3) tekenden voor het slotakkoord.

Bron: Barneveldse Krant