Verlies in thuiswedstrijd tegen Veenendaal

GARDEREN In een gelijkopgaande eerste helft kwam Veenendaal in de 18e minuut op voorsprong. Doelman Danny van de Slik schoot een terugspeelbal pardoes in de voeten van Sem Bos, die dankbaar profiteerde; 0-1. Halverwege leidde een mooie combinatie van Wesley Pott en Gerlant Mouw via Wilgert Kok tot de gelijkmaker; 1-1. Vanaf de aftrap zette Danny Hulstein Veenendaal echter weer op voorsprong; 1-2. Veluwse Boys kwam met een kopbal van Gert René Kok weer op gelijke hoogte, maar zag Veenendaal nog voor de rust weer op voorsprong komen via een kopbal van Dennis Quint; 2-3.Na de rust was de wedstrijd binnen tien minuten definitief beslist. Alain van Asselt en Gert-Jan Snijders profiteerden van fouten in de Veluwse Boys defensie; 2-5. Met Wolbert van de Koot als extra aanvaller ging Veluwse Boys volop op de aanval spelen. Op aangeven van Wolbert van de Koot wist Reinier Kok in de 66e minuut de achterstand tot 3-5 terug te brengen, maar verder kwamen de Garderenen niet. “We hebben dramatisch verdedigd en verdiend verloren’, aldus trainer Harold Valkenburg na afloop.

DSC01833