Veluwse Boys wint van Oranje Wit

GARDEREN Veluwse Boys begon goed. Nadat Wesley Pott in de 4e minuut in vrije positie op de doelman was gestuit, was het twee minuten later raak door Wilgert Kok; 1-0. Veluwse Boys bleef sterker, maar kon het overwicht niet in doelpunten uitdrukken. In de 34e minuut kreeg Bernhard van Leeuwen de bal ongelukkig  op de hand en mocht Oranje Wit een strafschop nemen, die Rachid Khoulati verzilverde; 1-1. Veluwse Boys raakte de grip op de wedstrijd kwijt en kwam vlak voor de rust goed weg bij een schot van Marco van Laar op de paal.Na de rust kon Veluwse Boys weer het initiatief nemen. Bij een scrimmage voor het doel van Oranje Wit wist Jordi Doppenberg zijn ploeg opnieuw op voorsprong te zetten; 2-1. Veluwse Boys had de score nog op moeten voeren, maar dat lukte niet. Omdat de achterhoede van de Garderenen geen kansen meer weggaf, bleef de 2-1 voorsprong tot het eindsignaal in takt.