Veluwse Boys verliest van De Posthoorn

Een fysiek spelend De Posthoorn versloeg met tien man spelend Veluwse Boys in de slotfase.
De Posthoorn kwam in de 10e minuur op voorsprong. Peter Hazeleger joeg een vrije trap hard achter keeper Danny van der Slik; 1-0. Robin van Middendorp moest in de 25e minuut na een harde overtreding naar het ziekenhuis. Drie minuten later laste de scheidsrechter een afkoelingsperiode in nadat Jochem van de Koot hem had bedreigd en van het veld was gestuurd. Tegen tien man scoorde Gerlant Mouw in de 35e minuut de gelijkmaker; 1-1. Na de rust bleven de doelpunten lang uit. In de 78e minuut zette Gerlant Mouw Veluwse Boys op voorsprong; 1-2. Zes minuten voor tijd viel een hoekschop van Mike Smeele wat gelukkig rechtstreeks in het doel; 2-2. Uit een wat gemakkelijk gegeven strafschop trok De Posthoorn via Mike Smeele in de blessuretijd de volle winst naar zich toe.
Doelpuntenmakers: Peter Hazeleger 1-0; Gerlant Mouw 1-1 en 1-2; Mike Smeele 2-2 en 3-2

Brond: Barneveldse Krant