Oude trainer…..nieuwe trainer

In de afgelopen tijd heeft Harold er geen moment twijfel over laten bestaan. Veluwse Boys heeft zijn hart veroverd, maar zijn ambitie reikt verder. Daarom zal dit seizoen zijn laatste seizoen zijn als trainer van Veluwse Boys 1. We hebben Harold in de afgelopen tweeënhalf jaar leren kennen als een kundig en enthousiast trainer en coach. We kunnen hem daarom alleen hartelijk bedanken en succes wensen bij zijn verdere carriere, maar dan welk pas aan het einde van dit seizoen.

Waar iemand gaat moet ook iemand terugkomen. Voor het bestuur en trouwens ook voor haar leden, was er maar één kandidaat om de vacature van hoofdtrainer in te vullen. Dat was Bastiaan de Boer! Een duidelijke taak dus voor het bestuur. En achteraf ook een makkelijke taak. Bas was vanaf het eerste gesprek wat wij met hem hadden enthousiast Harolds plaats in te nemen in het nieuwe seizoen. We zijn dan ook blij en trots dat we mee kunnen delen dat Bas onze nieuwe hoofdtrainer wordt.

Bas de Boer is vanaf zijn jongste jaren speler van onze club. Om te zien waar zijn sportieve plafond lag heeft hij een vijftal jaren bij hoofdklasser SDC uit Putten gespeeld. De laatste jaren was hij weer de centrale verdediger en aanvoerder van onze hoofdmacht.

Bestuur Veluwse Boys

BoerB