De Veluwse Boys verlies in Den Dolder

Een met veel invallers opererend Veluwse Boys bleek niet opgewassen tegen het als tweede geklasseerde DOSC.
,,Het werd een schaakspel tussen twee ploegen die wel wilden voetballen, maar geen kansen konden creëren”, typeerde trainer Harold Valkenburg van Veluwse Boys de wedstrijd.
In de 43e minuut negeerde scheidsrechter Schievink het vlagsignaal voor buitenspel van de assistent-scheidsrechter en profiteerde Tom Jetten door DOSC op voorsprong te schieten; 1-0.
In de tweede helft voetbalde DOSC beter. Meteen na de hervatting had Kevin Sprong na een fout van keeper Gert René Kok de voorsprong op moeten voeren, maar de doelman herstelde zijn fout goed. In de 85e minuut voorkwam Jordy Doppenberg een tweede treffer. Veluwse Boys probeerde met hoge ballen in de slotfase nog iets te forceren, maar wist zich geen enkele uitgespeelde kans te creëren.
,,Een terechte nederlaag”, constateerde Harold Valkenburg na afloop. ,,Ondanks onze smalle selectie en veel geblesseerden hebben we
een goede eerste seizoenshelft gedraaid. We hebben de schade zo beperkt mogelijk gehouden. Na de winterstop hopen we weer compleet te