Veluwse Boys klopt SVMM in eigen huis

In de eerste 25 gelijkopgaande minuten gebeurde er weinig voor beide doelen. Daarna nam Veluwse Boys het heft in handen. Er kwamen ook wat kansen, maar doelpunten bleven uit, terwijl de warrig fluitende scheidsrechter Ambachtsheer Veluwse Boys een duidelijke strafschop onthield, toen Wilgert Kok werd neergelegd.Nadat Bernhard van Leeuwen vlak na de rust op het nippertje een doelpunt van SVMM had weten te voorkomen, zette Gerlant Mouw zijn ploeg in de 56e minuut op voorsprong; 0-1. Een foutje van doelman Gert René Kok leverde in de 72e minuut de gelijkmaker op; 1-1. SVMM probeerde door te drukken, maar toen Gerlant Mouw bij een voorzet de bal op de hand van een verdediger schoot, legde Ambachtsheer de bal wat gemakkelijk op de stip. Gerlant Mouw liet zich het buitenkansje niet ontnemen; 1-2. In de laatste minuut had SVMM ook recht op een strafschop. Een inzet vloog via de arm van Jordi Doppenberg tegen de lat. De scheidsrechter floot, maar niet voor een strafschop. Het bleek het eindsignaal!.

Bron: barneveldsekrant.nl