Veluwse Boys verslaat De Posthoorn in doelpuntrijke wedstrijd

VeluwseBoys-1-20142015_560px

GARDEREN – Vierdeklasser Veluwse Boys was voor rust oppermachtig. De 4-2 ruststand was dan ook een magere afspiegeling van het overwicht. ,,Na de rust speelden we slecht en werd het nog spannend. De 6-4 winst was uiteindelijk dik verdiend”, aldus trainer Harold Valkenburg.

Binnen tien minuten stond een goed spelend Veluwse Boys door doelpunten van Gerlant Mouw en Wilgert Kok op een 2-0 voorsprong. Die voorsprong werd halverwege de eerst helft door een doelpunt van Reinier Kok tot 3-0 uitgebreid. In de 27e minuut verkleinde Mick Kers de achterstand; 3-1. Nadat Wilgert Kok de stand op 4-1 had gebracht, verkleinde Mike Smeele uit een strafschop nog voor de rust tot 4-2.

Na de rust duurde het tot de 81e minuut voor er weer gescoord werd. Mike Smeele profiteerde van een verdedigingsfout; 4-3. In de laatste vijf minuten vielen nog drie doelpunten. Via 5-3 door Robin van Middendorp, 5-4 uit een strafschop van Mick Kers, werd het uit een strafschop van Gerlant Mouw, die hij pas in de rebound benutte, de 6-4 eindstand bereikt.

Bron: Barneveldse Krant