Eerste nederlaag voor Veluwse Boys 1

Ondanks een aantal invallers, vooral het gemis van Bastiaan de Boer deed zich gelden, was Veluwse Boys in de streekderby zeker niet zwakker dan Elspeet, maar de Garderenen verzuimden de kansen te benutten. Elspeet deed dat wel en won met 0-3.
Nadat Gerlant Mouw tot twee keer toe verzuimd had Veluwse Boys op voorsprong te zetten, was het in de 18e minuut Elspeet dat scoorde; 1-0.
Veluwse Boys had ook daarna de beste kansen en had eenmaal pech. Velen zagen, dat een schot van Gerlant Mouw achter de doellijn werd weggehaald, maar scheidsrechter Luiken liet doorspelen.
Na de rust ging Veluwse Boys vrijwel meteen achterin een-op-een spelen en voorin met vier aanvallers. Kansen wist de ploeg zich daarmee echter niet te creëren. Uit counters maakte Elspeet het in de 58e minuut en 70e minuut met twee doelpunten af, zodat Veluwse Boys de eerste nederlaag van het seizoen incasseerde.

Bron: De Band