Kansen missend Veluwse Boys geeft winst in slotfase weg

In de eerste helft was er maar een ploeg die voetbalde en dat was Veluwse Boys. Binnen het kwartier hadden de Garderenen tegen SVP dan ook een 2-0 voorsprong te pakken. In de 8e minuut opende Gerlant Mouw de score en drie minuten later kopte Bastiaan de Boer uit een vrije trap van Reinier Kok de 2-0 achter doelman Dennis Diepeveen.
Vervolgens verzuimde een kansen missend Veluwse Boys de marge voor de rust minimaal te verdubbelen. In de blessuretijd kwam SVP door Jos van de Wild zelfs op 2-1.
Na de rust speelde Veluwse Boys zonder beleving. Toch wist Reinier Kok na een combinatie met Gerlant Mouw in de 70e minuut de voorsprong te verhogen; 3-1. De winst leek binnen. In de 80e minuut scoorde Dwight Keeldar uit een counter de aansluitingstreffer; 3-2. In de 86e minuut leidde slecht verdedigen door Aron de Kaste zelfs tot de gelijkmaker; 3-3.
,,Zo geven we volkomen onnodig twee punten uit handen”, aldus een ontevreden trainer Harold Valkenburg.

Bron: De Band