Topper Veenendaal – Veluwse Boys eindigt onbeslist

Veenendaal had vanmiddag zich in de strijd om de koppositie helemaal aangepast aan Veluwse Boys en probeerde het spel van de Garderenen op alle mogelijke manieren te ontregelen. Hoewel Veluwse Boys sterker was, kwam Veenendaal in de 24e minuut op voorsprong door Gert Jan Snijders, die doelman Gert René Kok met een schuiver het nakijken gaf; 1-0; Veluwse Boys bleef voetballen, maar had het voorin tegen de hechte Veenendaalse defensie moeilijk.
,,Meer druk naar voren en blijven pressen”, was de opdracht van trainer Harold Valkenburg aan zijn mannen in de rust. Dat werd gedaan. Veenendaal was nauwelijks nog gevaarlijk, maar het doelpunt liet lang op zich wachten. Eerst in de 86e minuut speelde Wilgert Kok Gerlant Mouw vrij, die vervolgens de doelman kansloos liet; 1-1.

Bron: De Band