Opnieuw winst Veluwse Boys 1

Veluwse Boys droogt VEVO-tiental af

GARDEREN – VEVO tegen Veluwse Boys is nooit een wedstrijd geworden. Reeds na 25 seconden kreeg een verdediger van VEVO rood na een overtreding op Wilgert Kok. Vanaf elf meter zette Bastiaan de Boer Veluwse Boys op een 0-1 voorsprong. Een veel sterker Veluwse Boys liet vervolgens wat kansen liggen, maar verhoogde door Reinier Kok in de 28e minuut de voorsprong; 0-2. Daarna liep Veluwse Boys door drie doelpunten van Gerlant Mouw en een doelpunt van Wesley Pott naar een 0-6 ruststand.
Ook na de rust was het eenrichtingverkeer op het doel van VEVO, dat een muur optrok rond de eigen zestien. Na de 0-7 in de 49e minuut van Robin van Middendorp moest Veluwse Boys tot de 79e minuut wachten op de 0-8 van Wilgert Kok. Drie minuten later bepaalde Robin van Middendorp de eindstand op 0-9. Met de winst nestelde Veluwse Boys zich op doelsaldo aan de kop van de ranglijst.